sobota 3. května 2014

90-minutová challenge

Je 15.00 a přesně pro tuto chvíli jsem vám slíbila BLESKOVOU CHALLENGE. Budeme opět tvořit VISAČKU. Téma je víceméně volné, na visačce byste ale měli použít své oblíbené razítko.

Na vytvoření visačky máte přesně 90 minut + 15 minut na focení, své výtvory posílejte na email info@prettypapers.cz přesně do 16.45 dnešního dne. 

Vyhrává každý zaslaný projekt! 

Pro všechny z vás máme připravený malý dárek. Můžete si vybrat jakoukoli washi pásku z našeho e-shopu, zašleme Vám ji zdarma.

Na tomto místě najdete během odpoledne všechny zaslané visačky, moc se na ně těším a přeji vám následující hodinku a půl klid na tvoření!

............. a kartičky už jsou tady:


Danas

Dominika M.

Fluffy

Hana G.

Hurápapír - kolektivní tvoření ze srazu v Lukách :-)

Ilona Č.

Iriska

Jana L.

Kateřina M.

Lenka A.

Lenka H.

Lucius

Michala V.

Míša S.

Pája H.

Screbla


Stáňa Č.

Šárka V.


Tamrin

 Věra K.

Vláďa K.

Yka

a moje maličkost :-)



Všem moc děkuji za účast! Visačky jsou krásné, některé přímo skvosty! Vážím si toho, že jste si dnes k oslavám vybrali právě náš blog! 

Svou washi pásku si "objednejte" v e-shopu do zítřejší půlnoci. Pošleme vám ji s příští objednávkou. Pokud objednávku neplánujete, napište poznámku, že si přejete poslat zvlášť.

A nezapomeňte - ještě stále můžete posílat své Project Life kartičky dle zadání v předchozím příspěvku... a stále také hrajeme o hlavní výhru - strojek Big Shot nebo poukaz na vyřezávací šablony!

3 komentáře:

  1. Ženy to je ale nádhery !!!! Krásně jsme to oslavily !! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, Michala V. má razítko, které chci! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Washi - pouze jednotlivé nebo i sety?

    OdpovědětVymazat