pondělí 6. července 2015

Project Life Photo Challenge - červenec 2015

Propadli jste stejně jako my Project Life?

 Milujete focení a fotíte všechno a všude?

 Rádi se pochlubíte svými výtvory a inspirujete se od ostatních? 

Pak právě pro vás je tu Project Life Photo Challenge od Pretty Papers.

...a máme tu prázdniny! Děti jsou na táboře nebo u babičky, chystáte se na chalupu anebo si pomalu balíte kufry na dovolenou u moře? Ať tak či o foťáky s sebou, protože i tento měsíc je tu prázdninová foto-výzva, tedy seznam témat, který je inspirací a pohonným motorem pro Vaše Project Life tvoření.

Ale ještě než se pustíte do plnění challenge, pojďte si se mnou na pár řádcích zavzpomínat. Pamatujete ještě na to, jak se před dovolenou sháněly baterky do starých foťáků? A jaký to byl průšvih, když se na ně zapomnělo? Pamatujete, jak měl člověk pouze 36 pokusů na dobrou fotku na 1 filmu a jak jsme se při vyndavání negativu báli, abychom si ho neosvítili? A jak člověk nevěděl, jestli plakat nebo se smát, když se po vyvolání filmu zjistilo, že na půlce fotek, které fotila babička, je její palec přes půlku objektivu

S dnešními digitálními fotoaparáty se nám tohle nestane, a to znamená, že můžeme fotit a mazat o sto šest. Tak toho využijte a pusťte se do toho. Léto a dovolená je tady, a kdy jindy je lepší čas na to, objevit v sobě skrytý fotografický potenciál.

A tady je červencový seznam (pořadí fotek je pouze orientační):



A jak se PL Photo Challenge zúčastnit? 
  • vyfoťte podle našeho seznamu alespoň 3 fotky
  • zpracujte tyto fotky do svého Project Life alba
  • pokud ještě nejste členem, přidejte se k naší facebookové skupině Project Life - Česká republika
  • vyfoťte hotové stránky (nejlépe přímo konkrétní kapsy) přidejte fotky do aktuálního alba Project Life Photo Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
  • ke každé fotce připište, o které téma ze seznamu se jedná
  • termín přidání fotek je vždy do 15. dne následujícího měsíce

Samozřejmě vaše snažení nezůstane bez povšimnutí :-) Na konci každého měsíce náhodně vybereme 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.

Červencová challenge začíná právě dnes a my se už teď těšíme na vaše skvělé stránky!

Žádné komentáře:

Okomentovat