úterý 1. března 2016

CHALLENGE 03/2016

I když jaro oficiálně začíná až v druhé půlce března, určitě se všichni shodneme, že pocitově startuje právě ode dneška. A protože i Velikonoce se nám letos vešly právě do tohoto měsíce, mohlo by se zdát celkem jasné, o čem bude první jarní challenge. Nenechte se ale zmýlit, tak jednoduché to samozřejmě nebude. Připravily jsme pro Vás totiž něco naprosto speciálního, takže tužky do ruky a jde se luštit...

    TÉMA: Jarní osmisměrka


    • ZADÁNÍ: vyluštěte si naši jarní osmisměrku (můžete luštit vodorovně, svisle i úhlopříčně) a použijte vybranou kombinaci na svůj scrapbookový projekt
    • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 2 projekty.
    • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 29.3. 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 03/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
    • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 300 Kč

    Protože nás tahle challenge, kterou má na svědomí Jíťa, totálně nadchla, máme tu pro vás opět inspiraci od design teamu:


    DANIELKA


    TERKA



    JÍŤA



    DIANKA



    A´t už se v osmisměrce rozhodnete luštit jakýmkoliv směrem, bude to určitě parádní!

    A my se těšíme se na vaše příspěvky!

    2 komentáře:

    1. skvělé zadání a překrásné ukázkové projekty!

      OdpovědětVymazat
    2. A můžu si vyluštit zelená, žlutá, rámečky? A děti se počítají do zvířátek?....:) ne vážně, to zase bude sranda...to asi nikdo v mém okolí nepochopí, co že mě dokáže pobavit :)
      Jíťo díky, tohle bude chtít dobrou přípravu, aby se v těch možnostech jeden neutopil.
      Anička

      OdpovědětVymazat