středa 1. června 2016

CHALLENGE 06/2016

Je červen, a to už je předzvěst prázdnin a dovolených. Někdo pojede k babičce, někdo na chatu, ale mnozí z nás se letos podívají místo rybníku k moři. Racci, přístavy, kotvy, plachetnice a azurová pobřeží - to všechno nás inspirovalo k výběru červnové challenge. Ale nemusíte být zrovna na dovolené u moře, abyste se jí mohly zúčastnit. Šanci má jednoduše každý, kdo připraví projekt - přáníčko nebo layout - na dané téma. Asi už tušíte, ale ještě to musíme udělat oficiální! :-) V červenu budeme tvořit takto...


TÉMA: Námořníci, moře...prostě "navy" styl

  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt - přáníčko či scrapbookovou stránku - na dané téma, téma musí být jasnou dominantou projektu
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 28. června 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 06/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
  • NOVINKA: Aprílovým kolem počínaje oceňujeme zvláěť 12" stránky a zvlášť přáníčka a vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii :-)

Tohle skvělé téma si samozřejmě nenechaly ujít členky design teamu, s absencí těch, které e v tu dobu u moře opravdu pohybovaly... :-)

IVKA




DANIELKA


ILONKA


JÍŤA



Těšíme se na vaše námořnické projekty! :-)

2 komentáře:

  1. Prima téma, děvčata! A úúúúúúžasné projekty - wow! Přemýšlím, co napsat, abych se neopakovala a abych vyjádřila, jak moc se mi líbí - všechny, ale speciálně oba layouty ...

    OdpovědětVymazat
  2. Juuuu, to je úžasné zadání. Já jsem si právě nakoupila šaty a trička v navy stylu a příští týden mají holky ve školce dětský den v námořnickém a pirátském stylu, tak třeba se něco podaří vytvořit :-)

    OdpovědětVymazat