sobota 4. června 2016

PROJECT LIFE CHALLENGE 06/2016

V klasické červnové challenge máme námořní téma, čímž jsme si malinko vypálily rybník pro Projet Life soutěž. Ale v zásobě máme samozřejmě spoustu témat, ve kterých vás chceme vyzvat a procvičit, a tak jsme pro další nápad nemusely jít daleko. Červnová Project Life challenge bude mít opět velmi obecné zadání tak, aby se mohly zúčastnit i ti, co mají skluz, lepí jen po měsících či událostech...no, prostě všichni! 



TÉMA: Dřevěné motivy

  • ZADÁNÍ: vytvořte PL stránku, na které použijete motiv dřeva na PL kartičkách (minimálně ve dvou kapsičkách)
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). 
  • JAK SE ZÚČASTNIT: 
    • pokud ještě nejste členem, přidejte se k naší facebookové skupině Project Life - Česká republika
    • vyfoťte hotovou stránku a přidejte fotku do aktuálního alba Project Life Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
    • ke každé fotce připište pro jistotu Vaše jméno a PL Challenge 06/2016
  • TERMÍN: čtvrtek 30. června 2016
  • VÝHRA: Samozřejmě, že vaše snažení nezůstane bez povšimnutí :-) Na konci každého měsíce vybereme 1 z vás, která obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 200 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.

A naše inspirace pro Vás:

DIANKA

16. týden, liberecký, jsem vytvořila z dřevěné čtvrtky Walnut Street z kolekce Cedar Lane. Hnědá barva se mi krásně hodila k tónu fotek a dřevěný motiv je naprosto univerzální. Však to sami poznáte, až začnete tvořit do červnové PL challenge.


Písmenka na stránce jsou legendární "thickersky":
bílé - Thickers - Eclaire
černé - Thickers - Daiquiry


Mentolová písmenka jsou ze sady October Afternoon / Daily Flash.


A kde nepasovalo dřevo, otočila jsem čtvrtku a z druhé strany na mě vykoukly roztomilé puntíky. Barevná písmenka jsou pak ze sady Sn@p Studio od Simple Stories.

 

Takže tolik za nás a my už se těšíme se na Vaše dřevěné příspěvky!

3 komentáře:

  1. Jsem si říkala, Di, kdypak uvidíme Tvou stránku z Liberce! Paráda!!! :-) A Cedar Lane ... má oblíbená!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona má ještě navíc vyklápěcí kapsičku, kde je společná fotka a nějaké detaily... ale blbě mázla se mi fotka, tak ji musíte oželet :-) A co challenge, Jani, půjde to? :D

      Vymazat
    2. Že se ptáš! ;-) Jasně! Moc pěkná podmínka ... a o vyklápěcích kapsičkách mi povídej - nemám bez nich skoro žádnou stránku; těch fotek, co chci použít je pokaždé prostě MOC!

      Vymazat