neděle 31. července 2016

CHALLENGE 07/2016... MÁME VÍTĚZE

Tramtaradááááá... Vyhlašujeme vítězky naší červencové challenge. Vůbec Vám nezávidíme hlasování, protože my samy máme pusu otevřenou nad každým jedním projektem. Pojďme se  tedy podívat, kdo nakonec dostal nejvíc bodů....

V kategorii přáníček vyhrála o jediný hlas Gabriela Š.:


V kategorii layoutů naopak velmi jednoznačně Petra M.:


Oběma gratulujeme a ostatním moc děkujeme za účast! O svou výhru - poukázku na nákup v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlašte ve své další objednávce. Do poznámky napište kód Challenge 06/2016, sleva bude manuálně odečtena. Další challenge bude vyhlášena na blogu už v úterý! :-)

pátek 29. července 2016

CHALLENGE 07/2016... HLASOVÁNÍ

Hlasování o vítězce červencové challenge je tady. Ani o prázdninách jste nezahálely a sešla se nám pořádná motýlí letka. Tématem challenge jsou totiž "Křídla motýlí"...

Hlasovat můžete vždy pro DVA vybrané PROJEKTY - jeden projekt v každé kategorii. Své favority napište formou komentáře přímo pod tento článek. V každé kategorii vyhraje projekt s nejvyšším počtem hlasů. Započítány budou pouze hlasy od uživatelů registrovaných na našich stránkách www.prettypapers.cz. Nezapomeňte proto svůj komentář podepsat!
 
Uzávěrka hlasování je v sobotu 30. července o půlnoci, výherce obou kategorií vyhlásíme v neděli 31. července. Hrajeme o 2 poukázky na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč :-)


Kategorie: PŘÁNÍČKA

 Anička S.

Anna K.

Gabriela Š.

Irena M.

Iva P.

Jana F.

Janka S.

Katka S.

Lenka B.

Marie K.

Marie M.

Martina Š.

Monika T.

Petra M.

Veronika B.

Zdenka J.


Kategorie: LAYOUTY

Anna B.

Anička S.

Hanka R.

Jana S.

Lucie M.

Martina P.

Petra M.

Verča S.

neděle 24. července 2016

INSPIRACE - "No Line Coloring" 2

Jak jsem slíbila, tak se i stalo. Mám pro Vás druhý díl techniky "No Line Coloring". Tentokrát jsem použila ZIG Clean Color Real Brush. Ti z Vás, kteří ZIG neznají, si tyto báječné fixy určitě zamilují. Pracuje se s nimi velmi jednoduše, a výsledek je párádní. Jedná se vlastně o druh akvarelové fixy s velmi tenkým hrotem, díky kterému je možné vybarvit i ty nejtitěrnější detaily. Dalšími jedinečnými vlastnostmi jsou: možnost vrstvit barvy na sebe a vytvářet tak intenzivní odstíny, ale na druhou stranu lze do sebe jednotlivé odstíny mixovat a vytvářet tak plynulé přechody.
Já jsem ZIGům propadla asi před půl rokem a výborná zpráva pro všechny je, že má Didi na e-shopu nově tyto fixy skladem. 



pátek 22. července 2016

PROJECT LIFE S IVANOU... Plzeň

Tak ako som Vám sľúbila v mojom poslednom PL príspevku dnes Vás so sebou zoberiem do Plzne, kde sme boli na pár dní na začiatku júla (června). A kam pôjdeme?? Najprv sa pozrieme do Plzenskej ZOO, potom si dáme prehliadku mesta a nakoniec pôjdeme na metalový festival :-) nebojte sa, nebude to žiadna divočina :-)

středa 20. července 2016

INSPIRACE... Prianie s vtáčikom

Mám svoje obľúbené kolekcie a papiere, ktoré som schopná si časom dokúpiť aj päť krát. Medzi tieto papiere jednoznačne patrí aj papier Camille z kolekcie Mademoiselle od UHK Gallery. Má krásny jemný motív drobných kvietkov v mojich obľúbených farbách. Spravila som z neho už niekoľko prianí a naposledy som spravila romantické prianie s vtáčikom.

úterý 19. července 2016

INSPIRACE... Kondolence

Nic naplat, není to veselé téma, ale i to patří k životu. V poslední době jsem měla několik objednávek s touto tématikou, a tak mě napadlo napsat i článek. Jistě uvidíte, že kondolence nedělám klasické, ale snažím se, aby přání nebylo vyloženě depresivní.Vytvořit kondolenci není jednoduché a mám pocit, že někdy mají autorky těchto přání tendenci sklouznout ke kýči. Pojďte se podívat, jak jsem na to šla já.

pondělí 18. července 2016

LAYOUT... Best ever Paradise

Jeden vytvorený layout z kolekcie You are here od Simple Stories som Vám už pred časom predstavila. Kto ho ešte náhodou nevidel môže sa na neho pozrieť tu. Dneska Vám prinášam nový príspevok  ktorý som z tejto super kolekcie vytvorila. Nemohla som odolať a tak mi do albumu pribudla ďalšia letná stránka. Poďte sa spolu so mnou preniesť aspoň na chvíľu do raja :-)

pátek 15. července 2016

PROJECT LIFE S DIANOU... Jak jsme (ne)odjeli na dovolenou

I přesto, že jsem o skoro dva měsíce pozadu, prožívám to zkušeně s naprostým klidem. Dokonce jsem úplně bez emocí dospěla k rozhodnutí, že z dovolené půjdou do velkého alba pouze Insta-fotky. A na samostatné album dojde "prostě někdy". Tímhle rozhodnutím jsem se dostala tak nějak do pohody a vyloženě jsem se těšila na ten večer, kdy budu mít dolepeno všechno svatební, Honzu pošlu na florbal a scrapnu si něco do PL alba. Zvu vás na prohlídku těch nejnovějších stránek... :-)


středa 13. července 2016

INSPIRACE... LAYOUT "HAPPY DAY"

Témou aktuálnej challengemotýle a tie sú na layoutoch obľúbeným prvkom. Já osobne ich tiež občas použijem väčšinou ako doplnok stránky, ale pre tento krát som sa rozhodla, že bude hlavným (ústredným) motívom na stránke. Materiál, ktorý mi na tento layout prišiel veľmi vhod je nová kolekcia od Simple Stories Sunshine & Happiness, ktorá je plná úžasných farieb.


úterý 12. července 2016

INSPIRACE... "No Line Coloring" 1

Všechny Vás po krátké odmlce zdravím. Mé zdravotní potíže mi teď nějakou dobu nedovolily tvořit, ale abstinenční příznaky jsou veliké :-) A tak jsem manžela požádala, aby mi do rehabilitačního centra přivezl nějaké potřeby k tvoření... Udělala jsem si tady improvizovaný kouteček a v tomto příspěvku Vám ukážu, že i s málem se dá něco vytvořit. Tento příspěvek je věnován technice "No line Coloring", česky by se dalo říci, že jde hlavně o to, aby na obrázku byl co nejméně vidět obrys razítka. Pro první část jsem zvolila Copic Markers a v té druhé se můžete těšit na Zig Color Clean Brush. Přiznávám, že jsem také neodolala novým razítkům, která mi poslala Didi. :-) Pojďme rovnou na to.

pondělí 11. července 2016

INSPIRACE... LAYOUT "NAROZENINY"

Danielka tu minulý týden měla příspěvek s narozeninovou stránkou své dcerky Alice. Ale i u nás se slavilo a scrapovalo...

Jak jsem už psala ve svém dřívějším příspěvku, rozhodla jsem se kombinovat Project Life s klasickými scrapbookovými stránkami. Nejen proto, že některé fotky prostě MUSÍ mít svou vlastní stránku, ale také proto, že pouze v PL bych nikdy nikdy nikdy do konce svého života nebyla schopná "vyscrapovat" všechny své zásoby.


pátek 8. července 2016

PROJECT LIFE S MARKÉTOU... KVĚTEN 2016

Dnes jsem  pro vás nachystala můj další PL příspěvek. Kdo čtete pravidelně, víte, že jsem se pustila do nového stylu - SMS PL - stále uvažuji o patentu :-)))  Zdálo by se, že s velkou koláží a 4mi kartičkami budu v klidu stíhat. No jenže! Jsem už plně zařazena v pracovním procesu a ani touto metodou se mi nepodařilo udržet můj skluz na uzdě :-( Došlo tedy na upgrade - Super SMS PL. Ano, řešení je lepení po měsíci a po chuti !


čtvrtek 7. července 2016

INSPIRACE... KOUZLA S DYE INKS

Kromě Distress Inks ráda pracuji i s Dye Inks. Tento druh inkoustu má krásné jasné barvy, dá se blendovat a jdou s ním dělat úplné zázraky. V tomto příspěvku vám ukážu, že na celý projekt lze využít pouze bílý papír a Dye Inks


CHALLENGE 06/2015... MÁME VÍTĚZE

S mírným zpožděním vyhlašujeme vítězky naší červnové challenge. Hlasování bylo opět vyrovnané a nebyla jsem si jistá, jak to dopadne, takže jsem čárkovala a čárkovala a nakonec se dopočítala.

V kategorii přáníček vyhrála Petra M.:


V kategorii layoutů pak jednoznačně Lucka M.:


Oběma gratuluji a ostatním moc děkuji za účast! O svou výhru - poukázku na nákup v hodnotě 200 Kč - se prosím přihlašte ve své další objednávce. Do poznámky napište kód Challenge 06/2016, sleva bude manuálně odečtena. Děkuji!

středa 6. července 2016

PROJECT LIFE CHALLENGE 07/2016

Dřevěná challenge se nám moc líbila, ale tenhle měsíc, protože se rozprchnete na prázdniny, jsme se rozhodly nebýt tak stritktní... A jestli navíc milujete luštění osmisměrek, tak tahle soutěž se vám bude obzvláště líbit! :-)



INSPIRACE... NAROZENINOVÝ LAYOUT

Moja Alica mala v júni 6 rokov. Ako každý rok, aj v tento deň jej môj muž spravil fotku, ktorá je každý rok veľmi podobná :) Vysmiata ukazuje na prstoch, koľko má rokov (obávam sa že v desiatich rokoch sa nám minú prsty :). A z týchto fotiek som jej spravila narodeninový layout...


úterý 5. července 2016

CHALLENGE 07/2016

Prááázdniny... To ve scrapovém světě znamená poslat děti na tábor nebo k babičce a mít konečně čas na tvoření. A my vám nabízíme další challenge, neboli soutěž v tvorbě na dané téma. Můžete to brát třeba takové drobné tvůrčí popostrčení a rozcvičku pro kreativitu, aby vám další projekty pěkně šly od ruky. A jaké zadání jsme si pro vás připravily na první půlku prázdnin?

TÉMA: ...křídla motýlí...
  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt - přáníčko či scrapbookovou stránku - na téma MOTÝLI, téma musí být jasnou dominantou projektu
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 26. července 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 07/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
  • NOVINKA: oceňujeme zvlášť 12" stránky a zvlášť přáníčka a vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii :-)

Jako každý měsíc máme pro vás "startovní balíček" v podobě inspirace od členek našeho design teamu.

IVKA



DANIELKA



JÍŤA



ILONKA



TEREZKA




MARKÉT


DIANKA


Těšíme se na vaše motýlí projekty! :-)

pondělí 4. července 2016

INSPIRACE... Svatební layout

Svatební sezóna je v plném proudu. Letos bohužel po hóóódně dlouhé době na žádnou svatbu pozvaná nejsem. Většina mých rodinných příslušníků, kamarádek a spolužaček už má doma malé děti. Svůj svatební přáníčkový deficit si tak kompenzuji alespoň bohatě zdobenými narozeninovými blahopřáními. A protože letos jsme s manželem oslavili pětileté výročí svatby, svatební stránku jsem se rozhodla vyrobit i nám dvěma.