úterý 5. července 2016

CHALLENGE 07/2016

Prááázdniny... To ve scrapovém světě znamená poslat děti na tábor nebo k babičce a mít konečně čas na tvoření. A my vám nabízíme další challenge, neboli soutěž v tvorbě na dané téma. Můžete to brát třeba takové drobné tvůrčí popostrčení a rozcvičku pro kreativitu, aby vám další projekty pěkně šly od ruky. A jaké zadání jsme si pro vás připravily na první půlku prázdnin?

TÉMA: ...křídla motýlí...
  • ZADÁNÍ: vytvořte projekt - přáníčko či scrapbookovou stránku - na téma MOTÝLI, téma musí být jasnou dominantou projektu
  • PODMÍNKA: projekt musí být nově vytvořen a před zveřejněním na našem blogu nesmí být publikován jinde (facebook, osobní blog, pinterest apod.). Přihlásit můžete 1 projekt do každé kategorie.
  • TERMÍN: fotky posílejte do úterý 26. července 2016 na email info@prettypapers.cz, do předmětu zprávy napište CHALLENGE 07/2016. Fotky poté budou vystaveny na blogu a výherce určíme hlasováním! Max. velikost fotky: 1 Mb. Větší fotky (nebo také velmi nekvalitní fotky) nebudou do challenge zařazeny!
  • VÝHRA: dárkový poukaz na nákup v e-shopu Pretty Papers v hodnotě 200 Kč (pro každou kategorii)
  • NOVINKA: oceňujeme zvlášť 12" stránky a zvlášť přáníčka a vy se můžete soutěže zúčastnit v každé kategorii :-)

Jako každý měsíc máme pro vás "startovní balíček" v podobě inspirace od členek našeho design teamu.

IVKA



DANIELKA



JÍŤA



ILONKA



TEREZKA




MARKÉT


DIANKA


Těšíme se na vaše motýlí projekty! :-)

2 komentáře:

  1. Takové vzletné téma..super! Inspirace mě pěkně nastartovali, jedna lepší než druhá...a sleduji, jak Dianka pěkně vyšívá ;) Kde jsou ty články .."Nenávidím šití, no a co.." :)))Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, díky, skoro přemýšlím, kdy spustím novou vlnu článků o tom, co mi jde :D Každopádně, ač by se to tak mohlo zdát, tak šití to stále není a můj slovník se při této činnosti obohatil o dalších pár nepublikovatelných výrazů :-))

      Vymazat